Επιστροφές Προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών αζημίως και χωρίς να μας γνωστοποιήσετε το λόγο επιστροφής. Το μόνο που επιβαρύνεστε, είναι το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Για να γίνουν δεκτές οι επιστροφές θα πρέπει:

α. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής του.

β. Οι ετικέτες του προϊόντος δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο. Επίσης όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, τα εγχειρίδια, η εγγύηση και η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

γ. Δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίησης του προϊόντος όπως αφαίρεση κομματιού από μπρασελέ.

δ. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από κάποιο δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και το δώρο μαζί με το προϊόν.

Κατά την επιστροφή του προϊόντος παρακαλούμε να φροντίσετε η συσκευασία της αποστολής, να είναι ασφαλής ώστε να μην προκληθεί φθορά στο προϊόν με την μεταφορά.
Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας, “AMER WATCHES ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΑΜΕΡ“ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση καταστροφής ή απώλειας του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.
H επιστροφή των χρημάτων σας ολοκληρώνεται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων στην εταιρεία μας.

Για οποιαδήποτε μορφή επισκευής ή αντικατάστασης προϊόντος, αρμόδιος είναι μόνο η αντιπροσωπεία. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά και παραλαβή προς επισκευή προϊόντων προς και από την αντιπροσωπεία. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τους πελάτες μας.